Jacin Trill, koning van Happyland: …

Voor Jacin Trill lijkt de wereld aan zijn voeten te liggen. Om uit te zoeken of zijn idiote succes echt te mooi is om waar te zijn, volgden we hem in de week voor de release van zijn album ‘Happyland 2.0’.

Met nummers als ‘kspreyopjebytch’ en ‘rozeswoesh’ haalde hij miljoenen views op YouTube, waarna hij een EP maakte met Bokoesam en samenwerkte met de Amerikaanse rapper Ugly God. Hij vertelt hoe hij dit hele circus zelf heeft beleefd, en hoe hij voor zijn doorbraak zorgde voor zijn zieke moeder. We volgen hem bij een van zijn uitverkochte shows, waar hij backstage een huilende jonge fan troost die niet kan geloven dat zijn held in levende lijve voor hem staat.

Klik hier om te abboneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page