Leafs en Sticks over de …

In de eerste aflevering van ‘Yung Geleerd, Oud Gedaan’ gaat Leafs op bezoek in Zwolle, waar Sticks een expositie heeft in Museum de Fundatie. Daar praten ze samen over hoe het voor Sticks was om muziek uit te brengen in de tijd van Opgezwolle, en over wat er sindsdien allemaal is veranderd. Ook hebben ze het over hoe belangrijk het is om op te vallen op Instagram in een tijd waarin iedereen constant zichtbaar is, en bespreken ze hoe waardevol het is om vandaag de dag nog een album uit te brengen.

In de vierdelige serie ‘Yung Geleerd, Oud Gedaan’ gaat de nieuwe generatie muzikanten in gesprek met de artiesten die jaren geleden dezelfde weg hebben bewandeld. Wat zijn de grootste verschillen tussen nu en toen, en, nog belangrijker: wat gaat de toekomst van popmuziek ons brengen?

Deze serie is geproduceerd in samenwerking met Red Bull.

Klik hier om te abonneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page