Op bezoek bij een pupplay …

In ‘Leven met een Fetisj’ neemt onze host Djanlissa een kijkje in het leven van verschillende Nederlanders met een fetisj. In deze tweede aflevering ontmoet ze de zesentwintigjarige Dennis uit Den Haag en z’n baasje Max.

Dennis doet aan Pupplay, een fetisj waarbij hij ervan houdt om zich te verkleden als hond. Hij draagt een latex pak of harnas, een leiband en een hondenmasker. Voor sommige mensen met een pupplay-fetisj is spelen dat je een hond bent al opwindend genoeg. Voor Dennis is het verkleden als puppy slechts het topje van de ijsberg. Door zich te verkleden als hond, speelt hij met z’n baasje Max een spel van verleiding, onderdanigheid en fantasie.

Klik hier om te abonneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page