Een kijkje in de ballroomscene …

Sex Sirens volgt vier mensen uit de Amsterdamse en Rotterdamse ballroomscene in hun voorbereidingen op een ball. Thorn, Perry, CC en Jobert vertellen ons over waarom ze zijn begonnen met het lopen van de ballroom-categorie Sex Siren, wat de ballroomscene voor ze betekent en waarom ze zich er zo thuisvoelen.

De film gaat over de gelijknamige categorie binnen ballroom, die door mensen van alle kleuren, geslachten en afkomsten wordt ‘gelopen’, met als doel de juryleden en het publiek te verleiden, waarbij individuele sexappeal centraal staat.

Sex Sirens laat zien dat ballroom meer is dan dansen. Het biedt een veilige haven voor mensen om hun identiteit, sensualiteit en seksualiteit te vinden en uit te dragen. Iets wat ze in de maatschappij juist vaak moeilijk wordt gemaakt.

Klik hier om te abonneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page