Notice: Undefined index: 27b9493a2a630f314adcfec5f47d6 in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php on line 3

Notice: Undefined index: ee270e007f26682d81d2 in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/margin/require.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php:3) in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php:3) in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
Dit Nederlandse databedrijf voorkomt dat … | Man Shit Hub

Dit Nederlandse databedrijf voorkomt dat …

VanderSat is een Nederlands bedrijf dat vanuit de ruimte de hoeveelheid water op aarde meet

Satellieten zorgen ervoor dat je navigatiesysteem werkt en dat je weet waar het wanneer gaat regenen. En sinds kort kunnen satellieten ook meten waar vocht in de grond zit en hoeveel. Die techniek is ontwikkeld door het Nederlandse bedrijf VanderSat, en zorgt er onder meer voor dat je nauwkeurig kunt bepalen waar en wanneer er extra water bij je gewas moet en wanneer je kunt oogsten. Vooral in gebieden waar water schaars is, is deze techniek goud waard.

Mozambique is een van de plekken waar VanderSat deze techniek nu gebruikt. Samen met Richard en Nadja van VanderSat reizen we langs de rivier Incomati om te zien hoe deze technologie helpt om water efficiënter te gebruiken in een gebied met almaar toenemende droogte.

VICE presenteert ‘Nieuw Geld’, een videoserie mede mogelijk gemaakt door ING, over de innovatieve manieren waarop jonge mensen tegenwoordig hun geld verdienen.

Klik hier om te abonneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page