Notice: Undefined index: 27b9493a2a630f314adcfec5f47d6 in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php on line 3

Notice: Undefined index: ee270e007f26682d81d2 in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/margin/require.php on line 2

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php:3) in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/convertplug/framework/lib/fields/dropdown/performance.php:3) in /home/content/82/8184982/html/manshithub.com/wp-content/plugins/custom-contact-forms/classes/class-ccf-form-handler.php on line 587
De kickbokser van 1.35 meter … | Man Shit Hub

De kickbokser van 1.35 meter …

Wopke Booijen (23) is geboren met dwerggroei, maar dit weerhoudt hem er niet van om zijn dromen waar te maken. De Nijmegenaar van 1.35 meter wil namelijk een bekende kickbokser worden. Dat gaat een zijn geval een stuk lastiger dan bij iemand met een reguliere lengte. Zo is het voor Wopke een stuk moeilijker om geschikte tegenstanders te vinden die tegen hem willen knokken.
Wopke won de allereerste Europese kickbokspartij voor kleine mensen eerder van Ihsan Yuksel. In deze documentaire volgen we hem in voorbereiding op en tijdens zijn tweede gevecht in Frankrijk. Voor een kolkende mensenmassa neemt hij het in het hol van de leeuw op tegen de Fransman Mini Gang.
Wopke laat zien dat zijn lengte geen enkele beperking vormt in zijn leven. Door een bekende kickbokser te worden, hoopt hij andere mensen zoals hij te inspireren.

Klik hier om te abonneren op VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

Over VICE:
Met onze impactvolle, maar ook luchtige verhalen geven we wereldwijd een originele kijk op de actualiteit, cultuur, feesten, identiteit, het internet en allemaal dingen waar überhaupt nog niet eens een naam voor bestaan. Scroll door onze bibliotheek en ontdek onze wereld. Welkom bij VICE.

Connect met VICE:
Bekijk onze gehele video bibliotheek: bit.ly/VICE-Videos
Videos, dagelijkse artikelen en meer: vice.com
Meer video’s van het VICE-netwerk: www.fb.com/vicevideo
Volg ons op Instagram: instagram.com/vicenl
Like VICE op Facebook: fb.com/vicenederland
Volg ons op Twitter: twitter.com/vicenl
Klik hier om het beste van VICE te ontvangen: www.vice.com/nl/page/nieuwsbrief

Het VICE YouTube Netwerk:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine

Share This Page