Ανεξίτηλη Ομορφιά με Body Piercing …

Το VICE Greece γνωρίζει δύο νέους ανθρώπους, τον Γιώργο και την Αλίκη, που είναι body piercing artist και βλέπουν την ομορφιά αλλιώς.

Ο Γιώργος και η Αλίκη ανήκουν στους ανθρώπους που θέλουν να γεμίζουν κάθε εκατοστό του κορμιού τους με τατουάζ, piercing και εμφυτεύματα προκειμένου να μεταμορφωθούν σε κάτι που τους αντιπροσωπεύει και τους κάνει να νιώθουν όμορφοι.

Kαι οι δύο αντιμετωπίζουν το σώμα τους σαν ένα έργο τέχνης: Η ομορφιά γι’ αυτούς σχετίζεται άμεσα με την μετατροπή του σώματος (body modification) με διάφορα εμφυτεύματα σιλικόνης, κοσμήματα, ειδικές τεχνικές piercing αλλά και άπειρα τατουάζ. Η κοινή τους αγάπη για το body modification, τους έχει φέρει πολύ κοντά καλλιτεχνικά και μέσα από αυτό εκφράζουν την ελευθερία τους στην επιλογή να αλλάζουν την εμφάνισή τους και έτσι, να είναι ο εαυτός τους.

Μιλήσαμε μαζί τους για τις αλλαγές στο κορμί τους, τo ρατσισμό του κόσμου απέναντι στο πραγματικά διαφορετικό, αλλά και για την προσωπική τους επιλογή να έχουν ένα άλλο σώμα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, κάτι που τους κάνει να νιώθουν αληθινά όμορφοι και αυθεντικοί.

Click here to subscribe to VICE: bit.ly/Subscribe-to-VICE

About VICE:
The Definitive Guide To Enlightening Information. From every corner of the planet, our immersive, caustic, ground-breaking and often bizarre stories have changed the way people think about culture, crime, art, parties, fashion, protest, the internet and other subjects that don’t even have names yet. Browse the growing library and discover corners of the world you never knew existed. Welcome to VICE.

Connect with VICE:
Check out our full video catalog: bit.ly/VICE-Videos
Videos, daily editorial and more: vice.com
More videos from the VICE network: www.fb.com/vicevideo
Click here to get the best of VICE daily: bit.ly/1SquZ6v
Like VICE on Facebook: fb.com/vice
Follow VICE on Twitter: twitter.com/vice
Follow us on Instagram: instagram.com/vice

The VICE YouTube Network:
VICE: www.youtube.com/VICE
MUNCHIES: www.youtube.com/MUNCHIES
VICE News: www.youtube.com/VICENews
VICELAND: www.youtube.com/VICELANDTV
Broadly: www.youtube.com/Broadly
Noisey: www.youtube.com/Noisey
Motherboard: www.youtube.com/MotherboardTV
VICE Sports: www.youtube.com/NOC
i-D: www.youtube.com/iDmagazine
Waypoint: www.youtube.com/Waypoint

Share This Page